Urmărind videobloguri: Cezi`s Vlogs

Dragi părinți, supravegheați-vă copiii și aveți grijă unde ascundeți iarba prin casă, că s-ar putea să se prăjească de la paișpe ani. Ca puștoaica asta. Tania Cezara, cum își spune ea. De vreo două săptămâni mă uit postările ei și, trebuie să recunosc, mă simt depășită și cretină după ce se termină fiecare video. Mă doare mintea.

În primul articol al rubricii Urmărind videobloguri  l-am prezentat pe Mikey Hash, cu short-ul Doza de Haș, nu cu postările video personale, ca ale puștoaicei ăsteia. Domnul Haș e un tip amuzant, carismatic și smart care chiar are ceva de zis. Că nu degeaba a ajuns să petreacă vreme prin platouri la TVR1, la Digi24 și să aibă atâtea viz-uri și contracte de publicitate cu coloși precum Cosmote. Însă de puștoaica asta, ce putem zice? Generațiile care vin din spate mă sperie. Deși nu are nimic de zis, zice multe. Are o lipsă acută de vocabular și o atitudine care străpunge ionosfera. O copilă cu webcam și ochi sparți care salută cu “Bună, locuitori ai acestei planete distruse”.

Iată-i cea mai recentă postare.

Really?

Puștoaica a devenit un fel de brand în Sibiu și nu numai. Și-a făcut vlog, frumos, cu intro, și are 1699 de abonați pe canalul Tania Cezara. Ok, m-am abonat și eu ca să văd ce-i mai coc neuronii, dar mă întreb, pe bune, ce procentaj din imensul număr de abonați sunt chiar fanii ei, care îi așteaptă postările cum aștept eu comanda de pizza care întârzie.

Una mai veche. În care tu ești un muritor de rând, de data asta, iar ea a descoperit apa caldă.

Și indiferent că v-ați crucit sau nu, stați pe loc! Pentru că nici nu aveți idee de câte vloguri spumoase am descoperit și cât material am pentru rubrica asta. În următoarea postare despre vloguri prezint un puști modelat de producțiile de tipul Jonas Brothers. Nici nu credeam că există așa ceva în România. E un adevărat studiu social! Între timp, însă, mai delectați-vă cu o postare a acestei domnișoare hipsterițe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.