Util pentru cei cu probleme de vedere

Mă gândeam să pun titlul “atenție, chiorilor”, dar am zis că poate sunteți sensibili. 

Ați comandat vreodată lentile de contact de pe internet? Am făcut asta pentru prima dată recent și mă declar extrem de mulțumită, motiv pentru care vă recomand să încercați: videt.ro. De asemenea, am înlocuit Bauch&Lomb cu ACUVE Oasys, dar vă zic mai jos de ce. Pe lângă lentile, de pe site puteți comanda ochelari de vedere, de soare, soluții și accesorii. În cazul ochelarilor, sunt o mulțime de opțiuni, de la brand, la forma, dimensiunea și culoarea ramei. Comanda ajunge acasă prin curierat rapid, iar dacă produsul comandat nu te satisface, îl poți trimite înapoi. Detalii sunt pe site. Prețurile sunt bune, iar personalul foarte amabil. Great job, Videt!

rga

Port lentile de contact de aproape șase ani și am încercat toate variantele de la Bauch&Lomb. Sunt mulțumită de ele, dar mi-am spus că ar fi interesant să probez și un alt brand, să vedem dac-o fi vreo diferență. Și iată pașii: am fost la oftalmolog, mi-a dat cartonașul cu dioptrii, l-am pozat și l-am trimis la videt.ro. Deși aș fi putut completa singură formularul de pe site, am preferat să trimit o poză cu cartonașul ca să nu greșesc dioptriile – nu de alta, dar știi cum stă treaba cu interpretarea scrisului de medic. Prin curierat rapid am primit acasă o pereche de lentile ACUVE Oasys care, sincer, îmi plac mai mult decât Bauch&Lomb.

videt

Principala diferență dintre ele este că ACUVE Oasys sunt mai moi, deci sunt mai lejere în ochi, dar mai dificil de manevrat. Aplicarea lor necesită mai multă atenție pentru că se pliază imediat în palmă sau pe buricele degetelor, lucru care se întâmpla rareori cu Bauch&Lomb, care sunt mai rigide și își păstrează forma concavă în majoritatea cazurilor.

Mai testez calitatea lentilelor la club, așa că am purtat ACUVE Oasys weekendul trecut. În mod normal, pe la ora două noaptea, Bauch&Lomb începeau să mă jeneze din cauza fumului de țigară. Uneori deveneau insuportabile în asemenea condiții, la care se adaugă întunericul și oboseala. Cu ACUVE Oasys n-am avut problema asta, chiar nu le-am simțit pe ochi. În anturaj mai purta un prieten lentile de contact și el mi-a spus primul că-l ustură ochii, moment în care mi-am amintit că am și eu lentile, deci neavând nicio problemă, uitasem efectiv că port. Din acest punct de vedere, locul întâi merge la ACUVE Oasys.

giphy

1 thought on “Util pentru cei cu probleme de vedere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.