Util și gratuit pentru bloggeri și PR-iști (actuali sau în devenire)

Un .pdf de 74 de pagini cu campanii integrate, bloggeri și interviuri cu șefii celor mai mari agenții de PR din România.

E-book-ul PUBLIC RELATIONS ROMÂNIA 2014 este un ghid util și interesant dezvoltat de Alexandru Negrea, coordonatorul departamentului de Facebook Marketing la Spada, trainer în cadrul Social Media School și blogger la www.marketing20.ro și www.alexandrunegrea.ro, și Costin Cocioabă, Managing Director la Bakers Digital Communication Romania și blogger la www.refresh.ro și www.costin.ro.

Cei doi au făcut un material despre stadiul actual în care se află PR-ul în România și mai tot ce ține de domeniul comunicării, printre care și campaniile integrate, social media și blogging-ul. Cărțulia conține interviuri cu șefii celor mai mari agenții de PR din România, de la care au reușit să stoarcă experiențe, secrete, pretenții pe care le au ca angajatori și așa mai departe, confesiuni extrem de utile pentru studenții care vor să lucreze într-o agenție de PR, dar și pentru cei care activează deja în domeniu.

PDF-ul PUBLIC RELATIONS ROMÂNIA 2014 are 74 de pagini și îl puteți descărca gratuit de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.