Voi porni într-o aventură

Încep o investigație pe cont propriu, pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt, în generația străbunicilor mei. 

Cred că fiecare dintre noi, dacă ar săpa puțin trecutul familiei, ar afla lucruri interesante. Poveștile despre stilul de viață de acum 50 sau chiar o sută de ani sunt istorisiri care ar putea scoate la iveală amănunte ieșite din comun. Eu am aflat detalii despre generațiile trecute care mi-au fost ascunse până acum. Sau poate nu ascunse, că mai auzeam din când în când discuții, dar mai toți se fereau de mine, nevrând să sperie copilul.

Acum, copilul nu mai e copil, așa că ai mei au decis că este un moment bun să-mi dezvăluie niște fapte care m-au lăsat cu gura căscată. Nu dau detalii, pentru că deocamdată știu doar două persoane despre acest lucru și așa intenționez să las lucrurile momentan. Voi porni în schimb o investigație jurnalistică pe cont propriu, pentru a afla ce anume s-a întâmplat, de fapt, în generația străbunicilor mei. Cuvântul cheie este ocultism.

foto: nemirschi.com

7 thoughts on “Voi porni într-o aventură

      1. Arealul de cercetare se limitează doar la Dobrogea sau e de mărimea Traciei istorice? Ei aveau obiceiuri oculte interesante.

    1. Frumos serial, naspa final…
      Cat despre tine “aluziva” mult success, dar te vei lovi de multe usi inchise …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.