Vrei să faci o carieră în beauty vlogging? Înscrie-te la ACADEMIA DE CONTENT

Academia de Content constă în zece lecții și workshop-uri susținute de trei traineri și e primul curs de mentorat în beauty vlogging din România. Programul durează două săptămâni și te învață tot ce trebuie să știi pentru a deveni creator de conținut de succes în beauty vlogging: social media, foto-video, machiaj and more.

Trainerii cursului sunt Maria Zvinca, Nuța Kiki și Ioana Cristea, trei gagici foarte tari în ceea ce fac, pe care le admir enorm și cu care m-am și împrietenit de anu’ trecut – dar nu d-asta scriu articolul.

Motivul pentru care scriu e că am participat ca invitat special la una dintre sesiuni și am rămas impresionată de cantitatea de informații oferită cursanților, de maniera de predare și, desigur, de atmosfera de la curs. E un mediu mișto în care înveți multe și cu plăcere. Consider că merită să afle cât mai multă lume de Academia de Content.

Să vorbim puțin despre traineri.

Cu studii în comunicare și publicitate la bază, Maria este digital strategist și social media expert. Una dintre campaniile la care a lucrat a câștigat 10 premii la 6 festivaluri internaționale, printre care Golden Drum, Effie și Cannes Lions. De câțiva ani este creator de conținut mega apreciat în beauty&fashion, cu 264k subscriberi pe YouTube, peste 300k pe Instagram și predă un curs de Instagram Marketing pe platforma Enspire.ro. Este smart, carismatică, face content clean și de calitate din toate punctele de vedere, de la mesaj la execuție tehnică, motiv pentru care a și fost nominalizată la E! People’s Choice Awards în Los Angeles. Mă și enervează cu cât de șmecheră e.

Maria Zvinca te învață teorie, respectiv tot ce trebuie să știi despre cele mai mari platforme de social media folosite în România (Facebook, YouTube, Instagram, TikTok) – cum creezi diverse formate de content, trend-uri, statistici, ads, ce înseamnă, cum interpretezi și cum te folosești de toți termenii ăia tehnici din analitice, cum să îți creezi un brand personal, cum îți dezvolți o comunitate, cum citești și execuți cu succes un brief de campanie și cum să faci bani din social media, evident.

Visual Guru, Photograf & Videograf și creator de conținut, Kiki e genială – singurul fotograf care m-a făcut să mă relaxez în fața camerei, că eu sunt un cringe total când tre’ să stau la poze. E unul dintre cei mai șmecheri fotografi din România de care poate încă n-ai auzit. Cu greu prinzi loc la Kiki în calendar și zic asta din propria experiență – dar a meritat așteptarea. A lucrat cu numeroase brand-uri și a pozat o mulțime de vedete și influenceri, printre care Antonia, Gina Pistol, Iulia Albu, Smiley, Ruby, Ilinca Vandici, Alina Ceușan, Cristina Ich și mulți alții. Poți să dai de arta ei nu doar pe conturile de social media ale celebrităților, ci și în numeroase reviste de modă. Predă la rândul ei fotografia de portret pe Enspire.ro și este primul fotograf din România care are o aplicație cu filtre pentru Instagram, știai asta? În plus, este și fost fotograf la “Bravo, ai stil!” – care abia aștept să înceapă, că ador boarfele și bârfele deopotriva, ca o intelectuală pretinsă ce sunt.

De la Kiki înveți tot ce ține de tehnica unui aparat foto-video: ce e aia diafragmă, timp de expunere, încadraturi, compoziție, lumini, unghiuri etc. În plus, vei afla cum să editezi foto și video, ce aparatură ai nevoie pentru kit-ul de start și cum să îți construiești un feed estetic și armonios.

Last but not least, ajungem și la Ioana Cristea, stilist și celebrity make-up artist, care are la rândul ei un portofoliu impresionant. Este unul dintre cei mai profi make-up artiști de la noi și deține Glow Beauty School, propria școală de machiaj profesional autorizată ce eliberează diplome acreditate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației. De-a lungul carierei, Ioana a lucrat cu un număr inestimabil de vedete, pentru ședințe foto, videoclipuri, pictoriale de revistă, evenimente, apariții media and so on. M-a machiat și pe mine la un moment dat și m-a făcut așa de mișto, că nu m-a recunoscut mama când i-am trimis poza pe WhatsApp. Femeia asta este efectiv un guru al machiajului. Mai multe informații despre cât de blană e Ioana poți să citești chiar pe site-ul ei, unde mai găsești cursuri și tutoriale online de make-up.

Ioana Cristea te învață nu doar arta machiajului, ci cum să creezi un make-up ideal pentru cameră și predă o sumedenie de tehnici, secrete și tips & tricks ale industriei de beauty & fashion, dobândite de-a lungul întregii cariere.  

Tot ce pot să spun este că recomand din plin acest mentorat. Știți că nu recomand niciodată ceva ce nu îmi place, nu folosesc sau nu am testat măcar o dată. Dacă înainte dădeam din prietenie share pe story, articolul de azi este cât se poate de obiectiv, pentru că am privit lucrurile echidistant, ignorând faptul că femeile astea îmi sunt apropiate în viața reală: sunt trei profesioniști care au pus bazele unui curs complex care o poate învăța și pe mamaie să facă un viral pe TikTok.

1 thought on “Vrei să faci o carieră în beauty vlogging? Înscrie-te la ACADEMIA DE CONTENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.