Cea mai lungă foiță din lume are 20 metri și am făcut-o noi @hvyrlls

Ne-am gândit să facem o rolă de neam prost, adică de 20 metri, “să-ți ajungă”: HEAVY ROLLS 100% PURE HEMP 20M. Sătui de momentele în care rămân fără foițe sau întreabă prin club #aiofoita, fumătorii sunt recunoscători, că merg o dată la magazin pentru de 4 ori mai multă foiță. Ba chiar primesc și 3 metri moca.

Dă-mi voie să îți zic de ce e șmecheră rola noastră, nu doar pentru că dai 17 RON pe 20 metri – spun asta pentru că în majoritatea rolelor au 5 metri costă 5 lei, deci 1 leu pe metru.

Hârtia este naturală, produsă exclusiv din cânepă, iar adezivul este la rândul lui din gumă arabică 100% naturală, culeasă din zone “conflict-free” din Africa. Foițele noastre sunt netratate chimic, nerafinate și neînălbite. Practic, sunt atât de sigure încât poți să le mănânci, lucru pe care nu îl și recomand, desigur.

Momentan rola se găsește de cumpărat în câteva baruri, restaurante, magazine de cartier și pe eMag.ro, unde am intrat în ianuarie 2019. Menționez, însă, că pe eMag se vinde cu 19.99 RON o rolă, pentru că se adaugă, desigur, comisionul platformei și alte cheltuieli.

De exemplu, ca baruri și terase, găsiți HEAVY ROLLS la Baraka în Herăstrău, la Zona liberă butic în Cișmigiu, la Bistro Matrioska la Romană, la Grădina Sticlarilor, colț dintre Batiște și Vasile Lascăr și la Curtea Școalei la Rosetti. Mai sunt și alte locații, însă o să pun pe site lista completă cu tot cu terase și magazine unde se găsesc foițele.

Foarte multe comenzi, însă, vin pe contul de Facebook și Instagram @hvyrlls, pe care le preiau, facturez și expediez eu, personal, prin FAN Courier. Site-ul heavyrolls.com este încă în construcție. Când o să fie gata o să pot prelua comenzi și de acolo, tot la costul de 17 RON bucata.

Încă suntem la stadiul căutării de distribuitori, dar mai mult la telefon și pe mail, pentru că fizic ne e cam greu să facem scouting de locații, cărând trei copii după noi. #shitmom Deci dacă întâmplător citești articolul ăsta în calitate de patron de cârciumă sau deții un magazin cu astfel de produse și accesorii pentru fumători, mailul pentru business este alina @ heavyrolls . com. Aș exploda de fericire.

Și chiar dacă momentan lucrurile se mișcă puțin mai lent, pentru că nu avem timp să ne ocupăm full time de afacerea asta și nici bugete de mii de euro pentru promovare, suntem optimiști și avem planuri mari. Am primit numai feedback pozitiv de la cei care au cumpărat HEAVY ROLLS, lucru care ne bucură enorm, desigur, și avem o mulțime de idei, însă așteptăm momentul potrivit pentru a le pune în aplicare.

IMPORTANT

Menționez încă un lucru: dacă ești obișnuit să fumezi foițe albe, foița de cânepă se simte ciudat prima dată, pentru că e ca și cum ai schimba țigările. Garantez, însă, că după câteva folosiri o să se adapteze și gâtul și pe termen lung o să îți mulțumească și organismul. Fumatul e dăunător oricum, dar măcar e mai puțin dăunător dacă foița e 100% naturală și fără chimicale și alte căcaturi în ea.

foto de Ștefan Petrescu #satoristudio

2 thoughts on “Cea mai lungă foiță din lume are 20 metri și am făcut-o noi @hvyrlls

  1. Nu stiu daca e o idee buna sau nu, dar o zic aici: in Amsterdam se fumeaza foarte mult tigari la foita si ma refer aici la tigari normale, fara iarba. Daca ati gasi cumva o piata de deschidere aici, cred ca ar fi genial. Este un magazin romanesc aici, deci poate ati putea lua legatura cu ei sa vedeti daca e posibil – https://www.facebook.com/pravalia.nl/?ref=page_internal
    In rest, promit sa cumpar pentru prietenii de aici cand mai vin prin Romania.

    1. Eliza, iti multumesc pentru pont. Le voi scrie chiar azi romanilor care au shop in Amsterdam. Apreciez tare mult gestul tau. Zi faina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.