A apărut “Mama și copilul”, o serie de opt cărți mega utile despre sarcină și parenting

Cărțile astea sunt un fel de ghid de parenting care conțin informații de la preconcepția copilului până la 15 ani. Sfatul meu e să puneți mâna pe ele cât mai repede, chiar dacă încă nu sunteți însărcinate. De ce spun asta?

Pentru că în momentul în care rămâi însărcinată ajungi să rupi google în două, să citești extrem de multe articole, bloguri, un milion de păreri diferite, iar șansele de a te duce cu capul sunt foarte mari.

Cărțile astea, în schimb, conțin informații sigure și mai ales avizate, scrise de pediatri. Desigur că citirea lor nu o să te țină departe de google, dar te vor ajuta cu informații succinte, complexe și îți vor explica pas cu pas despre ce e vorba, după cum spuneam, de la preconcepție până la 15 ani.

În primul număr explică, de exemplu, de ce mâncatul pentru doi e un mit dăunător propagat din babe până în prezent. Mi se pare foarte important să se menționeze acest aspect, având în vedere că la noi se zice, de-a lungul generațiilor, că e ok să mănânci ca o găleată spartă când ești gravidă, doar că nu e. E chiar nasol, atât pentru tine cât și pentru copil.

Mă rog, având în vedere că vorbim despre opt cărticele, de-a lungul lor se abordează multe alte subiecte, de la vaccinuri, diversificare și trecutul la oliță la copii mici până la bullying la școală, efectele folosirii gadget-urilor și alte provocări ale adolescenței. Plus multe, multe alte subiecte.

Găsiți cărțile în orice farmacie Catena. S-au lansat chiar azi, pe 1 iunie, și se dau gratuit când cumpărați chestii de la ei. De asemenea, dacă aveți card sau vă faceți card gratuit primiți la alegere una dintre cărți. În plus, din câte am înțeles, la achiziția a două produse pentru copii primiți cadou o lampă de veghe sau o carte de colorat, în funcție de vârsta copilului vostru, în limita stocurilor disponibile. Personal, aș alege lampa, că scade riscul de a te lovi cu degetul mic în mobilă când te trezești să alăptezi la patru dimineața.

Intrați aici ca să vedeți cum arată cărțile, lampa de veghe, cărțile de colorat și să aflați ce conține mai exact fiecare număr și alte detalii.

#carticicamamasicopilul #farmaciacatena #mamasicopilul #catena #1iunie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.