New place in town! HEAVY YARD: food, drinks & events

Cum e loc pentru toți sub soare, vorba aia, Bucureștiul a făcut loc unui nou spațiu de ieșeală. Curtea e mare, meniul de băuturi divers, iar locația plasată blană – în zona Rosetti, pe Vasile Lascăr 38. Terasa e recent deschisă, așa că încă își formează publicul și comunitatea. Curtea are o capacitate de 80+ persoane, în timp ce interiorul casei e în curs de amenajare.

La HEAVY YARD se servește bere IPA, bere artizanală, cocktailuri, mied, vin și multe alte băuturi 18+. Pe lista de băuturi fără alcool sunt răcoritoare, limonadă, sucuri bio presate la rece și altele.

Până acum, două evenimente au devenit deja tradiție. În fiecare luni seară e show de OPEN MIC, moderat de Pripi și Cazacu, și în fiecare vineri seară vine comunitatea Jazz Roots Bucharest, adică zeci de persoane care încing parchetul casei dansând jazz & swing.

Pe lângă evenimentele devenite tradiție, la HEAVY YARD se mai țin expoziții, evenimente pentru copii, lansări de carte, proiecții de film, concerte live, party-uri, târguri, evenimente private și multe altele.

La HEAVY YARD sunt oferte, pack-uri și discount-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.