Votează-mă numai dacă tu consideri că o merit

Mai în glumă, mai în serios, am fost propusă în cadrul “10 Oameni de Valoare pentru Constanța”. 

Proiectul “Oameni de Valoare” este un produs marca Asociația Clubul Isis, pus în scenă de Spitalului Privat Isis. Vorbim despre o inițiativă ce aduce în fiecare an în atenția publicului constănțean personalități sau figuri emblematice din diferite domenii, de la medicină, sport și arte, la divertisment, politică și mass-media.

La început am luat în glumă propunerea, ca mai apoi să mă simt onorată că numele meu apare pe acea listă. Nu mă consider nicidecum o personalitate sau o figură emblematică în presa din Constanța, mai ales că am activat aici mai puțin de doi ani, dar mă ambiționează al naibii de tare ca în viitor să ajung una și să fie mândri constănțenii de avansul meu profesional.

Până acum, mi-am direcționat doar câțiva prieteni către pagina unde se votează. Nu am dat share pe facebook, nu am trimis spam nimănui, am stat în banca mea, considerându-mă destul de mică încât să dau din coate pentru voturi. Apoi am realizat că, până la urmă, îmi doresc să fiu votată. Chiar nu susțin că sunt un om de valoare în presa constănțeană, ceea ce aș fi ipocrită să mă consider, dar îmi doresc să știu dacă sunt cu adevărat persoane ce văd în mine acest potențial. Fiecare vot pentru mine reprezintă un “știu că poți”, “ai ce-ți trebuie” sau “continuă ce faci și vei ajunge mare”. Pentru mine reprezintă mai mult decât ați crede, întocmai pentru că sunt mică și la început de drum.

Ăsta nu e un articol prin care eu epatez și dau din gene așteptând fanii să facă poze cu mine, sper că ați înțeles asta. Ce vă rog este să mă votați numai dacă voi considerați că eu merit, așa cum am spus și în titlu. Te invit să dai click pe link-ul de mai jos și să-ți spui părerea dacă îți dorești. Au comentat sub numele meu doi-trei jurnaliști și foști colegi de redacție, oameni care mă cunosc și cu care am lucrat. Dacă și tu ești unul dintre acele persoane și consideri că, profesional vorbind, am făcut o treabă bună împreună, îmi vei face o bucurie de nedescris să știu ce simți. Îți mulțumesc frumos!

VOTEAZĂ AICI http://www.oamenidevaloare.ro/alina-greavu/

tumblr_kzjnhtI0l81qzhcgro1_400_large

P.S.: Îți mulțumesc ție, persoanei care mi-a pus numele pe listă, și te îmbrățișez.

11 thoughts on “Votează-mă numai dacă tu consideri că o merit

  1. Sunt mulți tineri care merită mai mult în societatea asta gândită aiurea. Îți votez mai mult felul de a te exprima public, stilul de a creiona o situație – și mai ales autoironia. Succes cu ce urmează în carieră.

  2. felicitari! si continua cu ceea ce faci pentru ca faci foarte bine, esti o gura de aer proaspat in presa constanteana! bravo si mult succes! :*

  3. prietenul din mine te-ar vota, dar dupa cum am mai avut alte discutii in trecut eu consider ca nu meriti momentan. motivul, dupa cum ti-am mai spus si in trecut, este simplu: nu atingi subiecte cu adevarat “interesante” pt societatea din ziua de azi. Tu, voi ca presa puteti si aveti obligatia de a incerca macar sa demascati toate minusurile acestui oras fara nici o perdea; indiferent ce minusuri…din politica, din anturaje, din viata sociala, din viata economica…dar atentie nu neaparat din cea de zi cu zi. Astfel poate ar intelege si altii ca gresesc in anumite privinte si atunci poate chiar am putea cu totii impreuna sa schimbam acest oras in unul mai bun. In primul rand pe plan social ca financiar nu avem sanse 🙂 Incearca sa privesti totul mai in amanunt nu doar in ansamblu. Pe scurt… implica-te macar nu doar creiona suprafata articolului, evenimentului etc. In rest…multe succesuri, dupa cum spunea o fata, ca le meriti !!!
    P.S. : te astept sa iei foc dupa acest comment…ca de obicei :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.