Dacă Dana Budeanu ar fi un topor, Olivia Steer ar fi arsenic

Olivia Steer, din punctul meu de vedere, are trei calități mari și late: e frumoasă, e măritată cu Andi Moisescu și e și extrem de norocoasă că încă nu i-a futut nimeni o cărămidă în cap pentru toate imbecilitățile pe care le scoate pe gură.

Acum câțiva ani le zicea mamelor pe internet să nu își vaccineze copiii (încă o face, că aparent asta misiunea ei în viață, deși copiii ei sunt vaccinați) și să le dea pe stomacul gol un imunizant natural, adică o amestecătură de usturoi, ghimbir, turmeric, ardei iute și ce naiba mai era în poțiune – făcuse postarea acum câțiva ani pe Facebook. O mulțime de medici au lăsat comentarii la postarea aia, zicându-le părinților să nu cumva să le dea așa ceva copiilor, pentru că le poate perfora stomacul și pot chiar să moară.

Dar Olivia nu s-a oprit.

Fiind antivaxxeriță, Olivia Steer este și mare promoter al falsei credințe că anumite vaccinuri cauzează autism copiilor. Nu vreau sa intru în detalii, dar un lucru este cert: dacă două lucruri se petrec în același timp sau succesiv nu înseamnă că există și o relație de cauzalitate între ele.

În istorie au fost înregistrate situații în care, după vaccin, unii copii au început să manifeste semnale din spectrul autist, dar asta nu înseamnă că vaccinul a cauzat autism. Se întâmplă, însă, ca anumite vaccinuri să fie administrate cam la aceeași vârstă la care încep să se vadă și semnele unei posibile tulburări – s-ar fi manifestat oricum și fără vaccinare. Și nu fac eu pe deșteapta, ci studiile, medicina și știința spun asta.

Explic.

Dacă eu dau o bășină la mine în fotoliu în timp ce scriu acest articol și la patru secunde după se petrece un accident în intersecție la Lizeanu nu înseamnă că bășina mea a cauzat accidentul. Deci iată explicația lipsei cauzalității în limbaj plastic.

Acum doi ani Olivia Steer a avut și o confruntare în direct la Vorbește Lumea cu pediatrul Mihai Craiu despre aluminiu și mercur în vaccinuri. A fost un dialog halucinant. Femeia flutura niște pseudocărți și citea conspirații de pe telefon, de pe cine știe ce bloguri obscure presupun, timp în care Craiu îi cita studii, date, îi explica dpdv medical și imunologic că n-are dreptate, fiert tot de nervi și încercând să se tempereze, că îl vede lumea la televizor.

Dar Olivia nu s-a oprit.

Acum câteva luni a lansat niște alte aberații în spațiul public legate de Covid, despre cum să băgăm iar ceapă și usturoi în loc de vaccin, că ne omoară OMS și aberații care au creat din nou controverse. O mulțime de experți, persoane publice, medici și oameni din Ministerul Sănătății au ieșit în față și au zis ceva de genu’ “ești și proastă și periculoasă”, dar cu alte cuvinte, mă rog.

Dar Olivia nu s-a oprit.

Azi mi-a trimis un prieten link către o postare d-ale Oliviei de acum două zile de pe Instagram și Facebook. Am rămas șocată, deși nu mă înțeleg. De ce mă mai mir? Sunt totuși obișnuită cu declarațiile acestei ființe.

Simțind că poate ar fi mișto să mai schimbe conspirațiile o dată la șase luni, cum este recomandat ca tot la șase luni să întorci pe partea cealaltă salteaua de pat ca să nu se facă barcă, Olivia Steer vorbește acum despre cum ea nu își face mamografie și Papanicolau – două investigații medicale care salvează viețile femeilor.

Are sens să intrăm în statistici, să vă zic că suntem pe locul I în Europa la femei care mor din cauza cancerului de sân? Nu consider că trebuie. Poate Olivia are noroc pe parte de genetică și e nemuritoare sau poate dispare brusc peste câțiva ani, răpindu-ne tuturor ocazia de a-i zice I told you so.

Dacă femeile s-ar duce o dată pe an la ginecolog n-ar mai afla la 42 de ani, într-o zi random de marți, că au cancer de col uterin și mai au doar opt luni de trăit – valabil și la cancerul de sân. Cancerul de sân are totuși 94% șanse de vindecare atunci când este depistat în stadii incipiente (0 și I), știați?

Dar Olivia nu spune asta.

E ceva anume care îi face pe români să creadă că se pot trata singuri acasă și că n-au nevoie de doctor. Românii își cumpără singuri medicamentele din farmacie, că știu ei ce au și n-au nevoie de control medical. Românii preferă să îndure sau să ignore ani de zile o durere mică decât să o investigheze. Ajung la doctor în ultimul moment, când nu mai suportă durerea sau e prea târziu să se mai trateze.

Știți ce le mai trebuie românilor? Încă o confirmare că n-au nevoie de doctor, venită din partea unei femei frumoase, jurnalist, mamă, cu un vocabular ales, cu niște apariții pe copertă la reviste precum CSID, credibilitate acumulată în ani de apariții TV și bam! Pregătirea Oliviei în imunologie și spălături cu mușețel se pișă pe anii de medicină pe care îi au alții.

Am chiar un video pe YouTube în care vorbesc despre importanța mersului preventiv la doctor, despre profilaxia bolilor. De exemplu, poți preveni căderea dinților dacă îi speli zilnic. La sâni, însă, nu e așa ușor. Poți să ai cancer și să nu știi. E nevoie de o investigație, de o ecografie sau mamografie, în funcție de vârstă, pentru a depista din timp cancerul și pentru a preveni răspândirea lui.

Întorcându-ne la postarea Oliviei, știind că este fana conspirațiilor, am investigat puțin posibilul motiv pentru care ea ar fi împotriva mamografiilor, a testului Papanicolau și împotriva fundiței roz, simbolul iconic – care nu e decât o campanie globală de conștientizare asupra cancerului de sân.

La 1 octombrie începe Luna Internațională de Conștientizare despre Cancerul de Sân, eveniment global. O mulțime de instituții, brand-uri, ONG-uri, televiziuni etc. promovează fundița roz, însemnând solidaritate pentru supraviețuitoare, dar și un reminder femeilor să facă un screening anual. Inclusiv cei de la AVON fac astfel de campanii în România, încă din 2002, și oferă screening gratuit fetelor și femeilor – vă las aici site-ul pentru info.

Mai departe, curioasă să investighez puțin, am intrat pe blogul ei și am citit articolul “Mamografie? Nu, mulțumesc!”. În articol zice că 1.3 milioane de femei au fost fals diagnosticate cu cancer la sân și tratate cu chimicale nasoale, lucru care nu avea cum să le facă bine, desigur. Nu menționează, însă, milioanele de femei care trăiesc și astăzi datorită unui screening la sân făcut la momentul potrivit.

”Te rog, înainte de orice sprinceană ridicată, zîmbet ironic sau altceva, află că sursa informației nu e vreun blog obscur ori vreo fițuică de scandal sau vreun exaltat în febră mistică, ce-și revarsă obsesiile în spațiul public. Nu. Sursa este New England Journal of Medicine, una dintre cele mai prestigioase publicații de medicină din lume și, de altfel, cea mai veche (1812), cu apariție săptămînală, ce cuprinde nenumărate studii științifice peer-reviewed, publicate de cercetători științifici dintre cei mai stimabili”, scrie Olivia Steer pe blogul ei – mă enervează că folosește ”î” în loc de ”â”, conform vechilor politici editoriale. Coae, nu ești Cațavencu, scrie conform anului în care trăim!

Mă rog.

Ce vrea ea să zică? Nu te duce să faci mamografie, că dacă N-AI și de fapt ți se zice că AI? Nici nu știu ce să mai comentez la premiza asta. Creierul meu a făcut scurt.

Olivia vorbește despre un medic din SUA ”condamnat la 45 de ani de închisoare pentru că a fraierit peste 500 de persoane că ar avea cancer, tratîndu-le cu citostatice toxice în valoare de 35 de milioane de doalari (just peanuts for Big Pharma)”.

Deci io, o femeie din Galați, nu mă duc să-mi fac o ecografie la sân să previn cancerul mamar pentru că un medic din SUA… cum vine asta?!

Tot ea trage următoarea concluzie, luat cu copy paste de pe blogul ei: cu alte cuvinte, mamografiile sînt un tric murdar, o mașinărie de făcut bani, pe seama naivității și fricii de cancer a femeilor.

Nu, Olivia, nu! Sunt o mulțime de alte concluzii pe care le poți trage, care să nu fie atât de alarmiste și să sperie femeile! Poate marja asta de eroare se datorează cadrelor medicale care nu știu să opereze aparatele, de exemplu, și fac căcaturi la butoane sau interpretează greșit niște poze alb negru. Poate vorbim de erori umane sau tehnologice! Dacă există un psihopat care a diagnosticat greșit 500 de femei pe alt continent nu înseamnă să nu mă mai duc eu la ecografie.

Dar nu! Olivia ȘTIE că de fapt medicii sunt mână în mână cu marii producători de citostatice, care pun diagnostice false doar ca să cumpere femeile tratamente pentru cancer! AHA!

Am citit eu tot articolul ca să nu o faceți voi. Mai departe zice că au apărut studii conform cărora ”s-a descoperit că și formele agresive de cancer par sa între în remisie totală, în timp. Cu condiția să fie lăsate în pace” – o contrazic aici familiile tuturor femeilor care au murit de cancer nedepistat și netratat la timp. Mai spune că s-a triplat numărul de masectomii în SUA în ultimii 10 ani și că din ce în ce mai multe femei optează pentru asta. OK.

Dar despre Papanicolau? Nimic? Nu e și acolo o conspirație? Hm.

Deja am o stare de nervi de la cât timp am petrecut scriind sau citind despre Olivia Steer. Sunt încă un om care se întreabă de ce pula mea femeia asta încă nu a fost taxată penal pentru că răspândește fake news și rețete de perforat stomacurile copiilor. Încă este chemată la TV doar pentru a se face audiență cu bazaconiile periculoase pe care le spune, răspândind frica printre femei, chit că vorbim de un control medical sau de vaccinurile copiilor.

Olivia Steer nu este toxică ca Dana Budeanu, care recomandă bărbaților să nu schimbe scutece și să aplice corecții fizice femeii din când în când, ci e mai rău! Olivia e dulcică, postează rețete de carrot cake, are buclele alea atent studiate, e toată un pastel și vorbește imaculat, nu ca gherțoaica de Dana Budeanu. Dacă Dana Budeanu ar fi un topor, Olivia Steer ar fi arsenic.

Dulce și feminină, autoarea cărții ”Dulciuri de Poveste”, Olivia Steer îți împuie capul cu studii trunchiate, conspirații big farma și raționamente care sfidează logica, după care te îndeamnă să nu te duci tu la doctor, să nu-ți duci mama la un screening la sân și să nu îți vaccinezi copiii. Într-o țară atât de needucată, cum e România, sfaturile Oliviei Steer omoară oameni. De ce nu petrece fatidica lună cu fundițe roz dând declarații la poliție? De ce mai are cont de Instagram și Facebook?

Închei acest articol cu un moment de rasism și xenofobie din partea domniței Steer și spunând că îmi pare rău pentru Andi Moisescu.

38 thoughts on “Dacă Dana Budeanu ar fi un topor, Olivia Steer ar fi arsenic

 1. Nu are de ce sa iti para rau de Andi Moisescu. El e de acord cu ea, doar ca nu se exprima.

  1. Legat de mamografii și ecografii, pana la varsta de 50 de ani , cancerul de san nu e decelabil în mamografii și ecografii decât în proporție de 30%. În ecografii ar putea fi detectat dar acolo ai nevoie de un doctor foarte, foarte bun și astfel de specialiști sunt extrem de rari.

 2. Doamne ferește 😂😂😂 si cand ma gândesc ca imi placea mult de Olivia pe vremuri.
  Vorba ta… Bietul Andi

  1. Eu nu prea inteleg aceasta parere de rau pentru Andi Moisescu. Doar pentru ca el pare simpatic asa si are un aparat de marketing cum e Pro Tv-ul in spate, nu inseamna ca e un om extraordinar si vai, nu isi da seama ce face nevasta-sa. A declarat ca o sustine, nu? Si o sustine. Sunt doua persoane adulte, una macar cu rationament si discernamant. Opinia mea este clara, fara sa vreau sa judec de la distanta, dar Olivia are o problema psihica severa pe care nu o trateaza, imi imaginez ca nu e usor de gestionat asta intr-o familie “celebra”, insa nu as zice “bietul Andi”.

   1. Mai, Olivia, tu esti, pai se poate? :)))
    Nu, mersi, nu imi pulile de anti-vaccinisti, mananc-o tu daca tot iti place asa mult de el, dar vezi sa nu te stropeasca Olivia cu infuzie de patrunjel. Latra la alta poarta, bine. Pa pa pa.

    1. Uite ca m-am emotionat si mi-a scapat un verb. Aia e. Oricum intuiesc ca nu pricepeai nici cu verbul ala pus corect acolo.

 3. Am inceput sa cred ca Andi e la fel ca ea, altfel nu pot sa imi imaginez cum ar putea sa convietuiasca cu un asemenea….specimen.

 4. Mulțumim mult pt articol!!! Simt frustrarea si asa cred si eu…cum naiba femeia asta încă e persoana publica??? De ce are dreptul sa scrie astfel de inepții si sa nu fie taxata??? C’mon, e deja nebunie curata! Stiam deja de la acel interviu cu dnul Craiu ca tipa nu mai are scapare dar sincer, asta e deja MULT PREA MULT!
  Vedem, facem o petiție ceva dar pana cei care ar putea face intr-adevar ceva nu o vor taxa, nu se va schimb nimic.

 5. Chiar așa! Cine rasa ei mai e și asta și de ce o urmărește lumea ??? Și Andi credeam că e deștept…

 6. Există posibilitatea ca medicii să greșească, dar de aceea ceri întotdeauna mai multe păreri. Și pe mine m-a panicat o doctorița ca trebuie să îmi operez sânul pentru ce a văzut la un rmn. După alte zeci de investigații am ajuns la o doctorița care a spus clar că nu am de ce să-mi fac griji și să scoatem preventiv un nodul de la celălalt sân. Da, asta după 3 mamografii și o puncție și dă, o grămadă de bani. But heath comes first Mai ales după un microcarcinom operat la tiroidă

  1. da, tu ai avut bani sa faci 3 investigații.. sunt femei în România care de abia își permit o investigație. Oamenii nu prea mai au încredere în medici, cred eu… dacă mergi la 3 medici, se știe ca în majoritatea cazurilor fiecare iti va zice alta cauza, alta părere. Știm și cine întra mai nou în facultăți….imi aduc aminte ca am vrut sa intru la facultatea de Tehnica Dentara din Timișoara și mulți au dat mită, atat de mulți încât noi restul am rămas de dinafara. Oamenii nu mai au încredere în oameni…. asa in general pt ca mulți sunt doar după bani și f nepăsători, rar întâlnești un om, doctor care sa te asculte cu adevărat și dacă exista greu se ajunge la el pt ca ii f ocupat.

  2. Sotia me a fost diagnosticata cu cancer de san la 42 de ani deși la mamografie și ecografie nu se vedea nimic. Doar un ganglion umflat a sugerat asta. În general , cancerul de san nu e decelabil în mamografii și ecografii decât după 50 de ani. Doar RMN poate identifica cu acuratețe dar cine face rmn anual la vârste tinere mai ales dacă nu ai nici istoric familial. Ca sa nu mai zic ca poți sa faci rmn la san și sa faci cancer ovarian pentru care nu exista screening.

 7. Foarte adevărat tot ce scrie in articol. Din păcate mai nou in Romania ne conduc “influencerii” și orice spun ei este sfânt cu atât mai mult când critica pe cineva sau munca cuiva ii apreciem mai mult… se anunța vremuri ciudate. De abia aștept sa mai fie dați in judecată și taxați pentru toate părerile de specialiști care și le dau in toate domeniile.

 8. De unde tot rasar atotstiutoarele astea? In ritmul asta Romania si-a pierdut toate sansele, ca o mana de femei batuta-n cap strica tot ce oamenii inteligenti pot sa faca. Astea doua sunt o apa si-un pamant.

 9. Sa nu va mai para rău pentru Andi. Așa zice si Mihai Vasilescu într-un articol.
  Si eu sunt de acord. Știe prea bine ce are la usa si o susține.
  Cât despre ea… e de doamne ferește.
  De-a lungul timpului am urmărit-o si îmi dau seama ca am citit toate articolele din care ai citat aici.
  🤣😅🙈
  Am urmărit-o ca sa văd pana unde poate merge. A nu se înțelege ca sunt fan. 🤦🏻‍♀️😬

 10. Cîh… amandoua sunteti toxice. Grav!

  Articolul in in sine e fel de barfa al babei de la parter adus in 2021.
  Ce plm te fute pe tine grija de ce spune o idioata altor idioti?!

  Sau faptul ca ti-a pus “jurnalist, activist social, creator de conținut, mamă de trei” te face mai speciala?!

  Coaie, suferi de “Muerica” rau de tot.

  Se vede de la o posta ca esti o mica statuie, facuta din cacat, ce reprezinta idolii vestici, si nu numai, plini de ineptii de genul: sunt cutare zodie iar asta inseamna ca muia facuta de mine are doctorat.

  De unde plm, tu Olivia si alti influencerii vietii aveti voi dreptul sa fiti luati in seama? De unde atata credit pe capul vostru? Maxim sa fiti luati la misto!

  Nu as avea incredere niciodata in unul ce se numeste portavoce (trompeta) pt nu stiu ce chestie ce da bine la rating. Numai ca e trompeta doar cand postaza ea ceva sau sunt camerele pe ea, ca in rest…

  Eu sunt de acord cu tine, trebuie sa tine partea celor slabi si sa informezi cat mai multi oameni numai ca pt tine, creatorule de continut, asta e o meserie. Iar meseriile de genul asta sunt superficiale si cu impact infim fata de gravitatea reala.

  Nu e ca si cum esti activitatea voastra de influencerii vietii este comparabila cu ce face dl Danaila, de exemplu. Voi suntei foc de paie!

  Da, tu vorbesti frumos si chestii, si se uita lumea in gura ta, si mama…a venit Aluziva… suntem salvati pt ca e mama de trei si ea e in Pesti deci e suuupeeerrr!

  Si prostimea se uita si casca gura, si iau de bun tot ce face super jurnalista pulii dar in spate, cha-ching! Cha-ching!… Sare banu si iti dai seama cat de mult e activism, jurnalism si cat e despre doar a face
  BANI si a fi in centrul atentie.

  Coaie, sunteti o ciuma pt cei ce nu stiu sa aibe un filtru al societatii moderne, progresiste.

  Da, sunt de acord cu tine, avem invatamantul praf, zac femei si copii batuti, homosexulaii sunt tot oameni dar coaie, tu esti doar de fatada.

  Cunosc barbati si niste femei misto ca fac o gramada de lucruri marfa, in grup sau chiar individual. De la vanarea de pedofili la protejarea si sprijinirea femeilor abuzate de bulagii aia de le bat. Si toate astea fara sa faca scandal sau sa zica de Aluziva ca de fapt copiii aia 3 sunt destul de nesimtiti si razgaiati in societate, cum am auzit de la unii din mediul tau.

  Overall, nu sunt troll, nu postez doar de dragul de a semana scandal dar mi s-a luat pana peste cap de oameni ca tine.
  Fa ceea ce vrei sa faci dar fa-o bine. Nu te mai caca in stanga si in dreapta in mizeria asta de socialmedia ce a devenit un pissing contest din ce in ce mai agresiv.

  Daca vrei sa fii tu aia mai buna ca Olivia si infecta de Budeanu, lasa in pula mea citate din Aristolel si fa ce afirmi ca faci.
  Nu basini de militant pro LGBT, ca alea sunt cacaturi. Btw,am un coleg la unitate care e gay si cu care chiar ma inteleg si il respect si nici el nu e chiar incantat de marsul pulii LGBT.
  Ce vreau eu sa zic e: da de pamant cu un barbat abuziv cu femeia, rupe mana/capu’ pedofilului, da de mancare sau sprijina un copil dar fara camere. Fara publicitate.
  Fara limba scoasa si un ochi inchis, ridicand doua degete in semn de victorie.

  Imi e si sila sa scriu randurile astea dar sper ca pulile astea belege, bune de nimic, numite influenceri sa faca in ma-sa ceva concret.

  Si da, ce am zis mai sus am facut. Ba chiar ma gandesc cu niste baieti sa gasim niste metode sa sprijinim femeile de pe centura si nu numai. Dar e cale lunga.

  Hai pa, ura si la gara ca mi-e scarba!

  1. nu primim oameni negativi pe aici, mai bine o lasi jos, ca noaptea mintii esti :))

  2. Ai o problema grava la cap:))) daca nici Alina nu face bine pe social media atunci cine pula mea face bine? Cine cacat mai strange mii de euro pentru cazuri ? Cine pula mea te crezi tu sa vi aici si sa bagi toti influencerii in aceeasi oala? Mars la coteț si multa muie tie si celor care sustin ce gandesti tu.

   1. Vezi ca ti-a cazut un “I”, inculta pulii. Daca strange mii de euro nu e neaparat un lucru de faima. Poti face asta foarte dar ideea era motivul adevarat pt care o faci.
    Esti un cacat tare in gura ca ai tastatura si nimic mai mult.
    And btw, la coteţ merge mai bine Lion. Mars e pt amatorii de cacat ca tine! :)))) geeezzz

    1. Și tu ai mâncat un „i” mai, așa că mai ușor cu pianul pe scări. Referitor la Aluziva, femeia asta a făcut mai mult în fața camerelor și în spatele lor decât, probabil, ai făcut tu. A adunat zeci de mii de euro cu ajutorul comunității ei, pe când tu doar dai din degete pe tastatură și te lauzi și dai de pământ cu ea pentru că „hurr-durr influencerii sunt răi”. Cei mai mulți dintre ei sunt niște scursuri care nu știu să facă vreo ceva în viață, însă Aluziva nu e unul dintre ei.

     1. Aveti si voi dreptate. M-a luat valul grav si imi cer scuze pentru tot. Numai bine, tuturor.

 11. Grozav articolul, merci mult pt el 👏. Cand i-am vazut postarea mi-au explodat neuronii.

 12. Noaptea minții! Nu pot crede ca OV încă mai există în mediul online și nu e arestată/banata/ CANCELLED!!!

 13. I-am dat mai demult follow sa vad ce posteaza, dar nu eram de acord cu nimic si nu o mai urmaresc. Ma bucur ca ai scris tu pentru noi, fix la fel cred, trebuie sa avem grija de noi si sa prevenim cat se poate. Un control de rutina, pe an, poate sa faca diferenta. Hai sa ne educam si sa avem sanatate, ca tot asta ne spunem unul altuia. Fact not words. Pupi, Aluziva!! 💎

 14. Olivia are Instagram si Facebook din acelasi motiv pentru care si tu ai Instagram, Facebook, Youtube si blog. Libertatea de expresie. Si ea, si tu, si noi toti avem dreptul sa ne spunem parerea in spatiul public. Diferenta dintre parerea ei si parerea ta (in acest articol, ca n-am citit alte articole scrise de tine) este ca parerea ta se poate defini prin “instigare la violenta” (ba chiar direct la crima daca stau sa ma gandesc mai bine), luand in calcul ca pentru orice om e, cel mai probabil, fatala primirea unei caramizi in cap. In schimb, usturoiul, chiar si pe stomacul gol, poate fi mai degraba benefic decat letal. Asta asa, in caz ca ultima intrebare din articol nu e retorica, ci chiar te intereseaza raspunsul. Si, ca sa-mi spun si eu parerea pana la capat, cat inca am voie, daca ne pierdem libertatea de exprimare, din punctul meu de vedere, tu ar trebui sa o pierzi cu mult inaintea ei.

 15. Olivia Steer si-a pierdut sora in urma unui cancer de san f agresiv, dezvoltat in timpul sarcinii. Trage tu concluziile mai departe

 16. Mie mi se pare incredibil ca mai exista persoane care o mai asculta, ca sa nu zic, care ii mai dau crezare?!!!
  Eu stau si ma gandesc: daca tot putem sa ne documentam atat de bine din diverse surse, indiferent de studii, de ce dracului or mai fi prosti care se chinuie atatia ani sa studieze medicina?! Sa ne tratam cu ierburi, ca in época de piatra si o sa traim 500 de ani, fara nici o boala!
  Fratilor, mergi la medic, daca aveti o problema de sanatate sau vreun dubiu in ceea ce priveste sanatatea si nu mai pierdeti vremea ascultand toti atotstiutorii “studiosi”, traim totusi in secolul XXI!

 17. ” îmi pare rău pentru Andi Moisescu.” – “Cine se aseamana, se aduna”; sa nu-ti para rau de om, e cu ea de atatia ani, sunt la fel. Zicea bine Irina mai sus – “El e de acord cu ea, doar ca nu se exprima.”

 18. Eu am postat ieri un raspuns, paream a fi prima care am comentat.Vad ca mi s-a sters commentul.Spuneam in linii mari ca articolul tau e o mizerie, nu se poate numi articol scris de un jurnalist.Esti la talpa gastii si cred ca ti s-a suit la cap ca ai luat premiul acela insignifiant de diva p…lii (că vad ca iti place mult sa folosesti acest cuvant), premiu care oricum nu stiu ce valoare are, dar clar tie nu iti aduce mai multa valoare.
  Pana sa comentezi tu despre Olivia Steer ar trebui sa te uiti in ograda ta, sa iti vezi barna din ochiul tau!
  Daca Olivia are 3 calitati, tu cate ai?De cand iti arogi tu tupeul sa evaluezi oameni de nivelul ei??Pai mai mananci tu vreo 3 paini, fetita, pana ajungi la nivelul ei de educatie, bun simt, frumusete si stil de viata.Pana una alta cand Olivia era in media romaneasca tu te jucai in
  tarana.In al doilea rand cand o sa ai tu stilul de viata ( sanatos) al ei, atunci sa vbesti.Pana atunci, tu asta de esti ofuscata de ce a scris ea, despre ea pe pagina ei proprie, ai face mai bine sa ai grija de tine si de viata ta care e un haos si cu care iti place sa te si lauzi pe insta.Tu ce exemplu crezi ca dai cand fumezi ca turcul, mananci Mc, bei de a doua zi esti cheauna si turmentata, tu aia mama de 3, care pozezi in mama eroina?Nu ti-e frica ca de la stilul asta de viata o sa mori si o sa iti ramana copiii fara mama asa cum iti e frica ca se intampla daca asculta fetele de ce scrie Olivia? Pai tu crezi ca fetele alea “needucate” vai mama lor, care nu stiu despre mamografii, Papa Nicolau stau toate geana pe pagina la Olivia?Mai degraba stau geana la tine, unde e mult circ.Concluzie: vezi-ti de viata ta de nomada, daca faci o fapta buna nu te mai bate cu caramida in piept pe la televiziuni si radio, ca isi pierde orice valoare.Fa fapte bune cu sufletul, nu ptr faima, mocangeala si ego gadilat.Iar despre sustinerea ta LGBTQ , lasa-ne!La noi in tara oamenii astia nu de marsuri perverse au nevoie, ci poate de mai putine preconceptii care se demonteaza cu rabdare, mai multa sustinere reala, integrare reala in societate, empatica nu de mascarade.Eu am 3 amici lesbi/gay si ii percep ca pe orice om normal, ma distrez cu ei ca si cu ceilalti amici, ii sustin moral ca pe orice alt amic al meu.Si nu, cei pe care ii cunosc eu nu isi doresc toti sa se casatoreasca cum bati tu toba si dramatizezi .Vor doar sa nu mai fie stigmatizati, sa fie tratati ca orice om normal!

  1. Word. Problema e ca ea chiar nu vede asta. Nu iti mai irosi enegia, fiecare pasare pe limba ei piere.

 19. Nu exista bietul Andi, fac o familie, nu se poate disocia de nebunia nevestii. Dpmdv nici unul nu ar mai trebui promovati si finantati prin aparitii televizare, podcasturi etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.