De ce epilarea definitivă e cel mai bun lucru pe care l-am făcut pentru mine, după mersul la terapie + voucher la Beauty Connection

La Beauty Connection merg de anul trecut. Mi-am făcut epilare definitivă pe aproape tot corpul și nu mă pot opri din a-mi exprima entuziasmul și din a le recomanda procedura tuturor femeilor cu care ajung la un moment dat la discuții despre îngrijirea personală. Epilarea se face cu laser diodă pe trei lungimi de undă, nu doare deloc și rezultatele se văd de la prima ședință. Spre deosebire de vechile tehnologii, asta merge pe toate tipurile de piele sau de pilozitate, nu ca SPL sau IPL, unde femeile cu părul mai blond sau cu pielea mai închisă la culoare nu se puteau bucura de aceleași rezultate ca femeile albe și cu părul negru.

În mod normal, după o ședință de epilat obișnuit, fie el cu ceară, cremă, aparat sau lamă, acasă sau la salon, mie începea să îmi crească părul în câteva zile. Era îngrozitor de enervant, mi se iritau porii, mă scărpinam până făceam bubițe, mă umpleam de nervi că aveam pielea curată și fără păr doar trei-patru zile după și nici nu trebuie să explic mai mult, că femeile știu ce zic. Foarte mulți ani am fost reticentă în a purta fuste sau pantaloni scurți din cauza aspectului de strawberry legs, adică starea permanentă în care fiecare por e un mic punct negru, chiar dacă eram epilată. La fel pățeam inghinal și la axilă, cu pori inflamați and stuff, de mă simțeam oribil când mergeam la plajă sau purtam maiou vara.

După prima ședință de epilare definitivă, părul a crescut în ritmul lui normal, după care a început să cadă. La o lună după prima ședință, aveam deja goluri pe picioare unde nu a mai crescut niciodată. La a doua ședință, la fel: creștea, cădea și în zonele alea nu a mai crescut nici până în ziua de azi. Acum abia dacă mai am câteva fire pe genunchi, două-trei pe tibie, dar cam asta e. Mai crește și acum pentru că nu am fost perseverentă și nu am mers lună de lună. Am avut pauză și de patru luni între ședințe, că deh: viața cu trei copii mă face să mă las pe ultimul loc, de cele mai multe ori. Chiar și așa, rezultatele tot au fost amazing. La mustață, axilă și linia de bikini nici nu mai zic. Adio iritații, așteptat să crească între epilări și toate cele.

Pe cuvântul meu că epilarea definitivă m-a relaxat, m-a făcut să mă simt mai bine în pielea mea la propriu, m-a scăpat de dureri și multă bătaie de cap. Nu mai am stresul cu programări, cu epilat mai dureros în perioada menstruației și toate cele. Recomand epilarea definitivă oricărei femei de pe această planetă.

Am postat pe Instagram de fiecare dată când am fost la Beauty Connection, iar reacțiile au fost copleșitoare. Sute de mesaje cu întrebări primite de la femeile din #ceamaipixdacomunitate. În caz că vă întrebați, da – fac proceduri de epilare definitivă și bărbaților. Revenind la postările pe Insta, după ce am răspuns la tot soiul de întrebări pe story, au început să curgă mesajele pe pagina celor de la Beauty Connection și să sune telefonul pentru programări. Mi-au scris o grămadă de femei după câteva ședințe ca să îmi mulțumească pentru pont și mă bucur enorm că am putut face asta pentru ele.

Mulțumesc Mihnea Ratte pentru poza superbă. Rochia de prințesă este de la Chotronette.

În caz că articolul meu v-a convins, am o veste bună. În urma cererilor foarte mari din perioada asta, am creat un pachet special de epilare definitivă cu cei de la Beauty Connection, care se numește fix ALUZIVA. Costă 550 lei și conține câte o ședință pentru inghinal, gambe și axilă. Este redus de la 880 lei și vă garantez că o să vreți să mai mergeți după prima ședință. Personal, vă recomand să monitorizați și voi rezultatele, chiar dacă acolo vi se face o fișă unde e trecută evoluția fiecărei zone. Dacă vă faceți picioarele, de exemplu, vă sugerez să vă pozați gambele cu părul crescut înainte ca să aveți termen de comparație. Spun asta pentru că părul trebuie luat cu lama sau cremă înainte de epilarea cu laser diodă pe trei lungimi de undă, deci nu smuls cu ceară sau aparat.

Ce nu am menționat până acum e că la Beauty Connection mai au și alte proceduri: remodelare corporală prin trei tehnologii diferite, au tratamente faciale, lifting, rejuvenare și ce vreți voi. Mie îmi place mult o anumită procedură, care am uitat cum se numește. Sunt ca niște pantaloni în care te îmbracă și care îți fac masaj, drenaj limfatic și de la care transpiri în același timp, doar stând întinsă pe pat la relaxare. Săptămâna trecută am încercat și masajul asiatic și a fost genial. M-a masat o doamnă din Filipine și e ceva diferit de orice alt masaj pe care l-am primit până acum. Ne-am făcut și eu și Adi programare iar, să mergem amândoi lunea viitoare. De ceva timp fac și mani-pedi la Beauty Connection. Cel mai bine este să intrați pe site-ul lor și să citiți despre fiecare procedură. Aveți acolo orice informații vă interesează, lista de prețuri, o mulțime de alte pachete, oferte and so on.

Pe lângă pachetul de epilare definitivă ALUZIVA, separat puteți folosi codul ALUZIVA20 la ce vă doriți voi din lista de proceduri și tratamente. Menționez că nu se aplică și pachetelor, care sunt deja reduse, deci doar la proceduri individuale. Faza mișto e că le puteți face cadou prietenelor astfel de tratamente, în caz că vine Crăciunul și n-aveți idei de cadou.

Momentan Beauty Connection există doar în București și Cluj, dar cred că este o chestiune de timp până vor deschide și în alte orașe, având în vedere cât de mare este cererea pentru serviciile lor. Dacă sunteți deja cliente Beauty Connection, aștept comentariile voastre, în mod special dacă sunt legate de epilarea definitivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.