Mare Harlem Shake în Constanța și o Doză de Haș

Din pagină în pagină pe facebook, ajung să dau de anunțul de organizare a unui mare Harlem Shake în Constanța. Că ăla scurt din RATC nu era suficient. Cum, nu-l știi? Vai, păi nu ești la curent, prietene. În fine, până acum și-au anunțat participarea la marele danțavai 680 996 peste 1400 de persoane! Gizas! Febra Harlem Shake a cuprins planeta, bizar și haotic movement, clar. Au ajuns să facă Harlem Shake chiar și crainicii unui post de televiziune din afară. Detalii găsiți în Doza de Haș sau direct aici: Ksla News Harlem Shake.

În descrierea de pe facebook a evenimentului din Constanța găsim: “Eu propun sa aratam lumii ca la CONSTANTA se poate face ceva mult mai organizat si mai frumos decat in celelalte orase ale noastre!!! Un share din partea fiecaruia ar fii perfect! DA SI TU VESTEA MAI DEPARTE!”

Azi sunt bine dispusă, iert derapajul gramatical și aleg să dau share. Să vedem ce naiba o ieși; depășim celelalte orașe din țară la numărul de participanți? Sunt chiar curioasă câți se adună până în ziua event-ului.

Uite-l pe ăla din RATC.

În fine, cât s-o mai lungim? Dacă vrei detalii și să participi, click aici: https://www.facebook.com/events/130238010483422/

——————-

Care era treaba cu Doza de Haș, zici? Internautul Mikey nu avea cum să rateze mișcarea Harlem Shake. O comentează, o abordează în stil specific, ba chiar, bineînțeles, trage un Harlem Shake cu echipa de la doză.

 
E clar că mă duc la Harlem Shake-ul ce urmează în Constanța. Nu mă bag să mă shake-uiesc, dar n-am cum să ratez un asemenea material. Și aștept, bineînțeles, primul Harlem Shake făcut de oamenii televiziunii de la noi. Hai, curaj! Așadar, ne întâlnim la Poarta 1?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.