Mihai Trăistariu merge astăzi la Biobaza Constanța

O nouă acțiune ce are ca scop adopția la distanță și salvarea câinilor fără stăpân. 

Alături de câteva persoane implicate în această serie de acțiuni am adoptat la distanță doi căței. Facem chetă lunar și le cumpărăm mâncare. Astfel, nu vor fi eutanasiați. Costul de întreținere al unui cățel este de aproape 200 de lei pe lună. Fiecare dă cât poate, 5 lei, 50 de lei, și în final se adună suma. Ne dorim ca mai multe persoane să adopte la distanță cât mai mulți căței, până vom reuși să construim un adăpost și să-i luăm de la biobază. Vrei și tu să ajuți? Vino astăzi la eveniment! Dacă nu poți, lasă un comentariu sau trimite-mi un mail aici și îți voi spune pașii. 

646x404

Mihai Trăistariu ne sprijină și sperăm ca notorietatea lui să aducă un capital de imagine consistent acțiunilor noastre. Cu ajutorul lui, campania a fost promovată de către mai multe instituții de presă și, mai mult, va adopta și el la distanță. 

Veniți alături de Mihai Trăistariu, luni 23 decembrie de la ora 14.00 la biobaza câinilor fără stăpân din Constanța! ADRESA – Strada Vârful cu Dor nr. 5, cap de linie autobuz 5, la dreapta, tot înainte până se termină drumul neasfaltat și iar dreapta. Intrați alături de noi la biobază și aduceți Crăciunul câinilor în țarcurile reci ale adăpostului. 

Numărătoare inversă, numărătoarea morții a început chiar înaintea sărbătorilor! Câinii fără stăpân vor fi omorâți și totul este legal! Cum nu putem opri timpul trebuie să acționăm acum ori niciodată! Este ultima șansă, va fi ultimul Crăciun pentru miile de câini din Constanța! Poate va fi ultima oară când noi îi vom mai vedea în viață! Veniți alături de Mihai Trăistariu pe 23 decembrie de la ora 14.00 la biobaza din Constanța, veniți și adoptați, veniți și salvați viețile unor animale fără vină! De acest Crăciun nu putem decât să credem în puterea noastră de a dărui viață. Mihai Trăistariu alături de alți români adevărați vor aduce mâncare și așternuturi câinilor de la adăpost. Veniți cu noi și adoptați! Veniți cu noi și aduceți alimente câinilor condamnați la moarte prin legea eutanaisiei! Prin gestul nostru vrem să le arătăm autorităților că vom face tot ce este posibil pentru a salva aceste animale. Prin gestul nostru colectiv le cerem aleșilor noștri locali să construiască alte adăposturi în care aceste animale să poată trăi. Salvați printr-un gest colectiv fără precedent viața câinilor din orașul nostru. Împreună suntem puternici, împreună de acest Crăciun vom cere în numele celor care nu pot vorbi dreptul lor sfânt de a trăi! 

Pagina de facebook a evenimentului este aici

1 thought on “Mihai Trăistariu merge astăzi la Biobaza Constanța

  1. Un sac cu mancare pr caini, de 10 kg, costa cca 30 lei. Mai mult de 2 saci nu mananca un caine intr-o luna, asta inseamna 60 lei! Unde-i diferenta de 140 lei, adica pana la suma de 200 lei estimata pt intretinearea unui caine? Daca la un adapost de 100 caini se inmulteste aceasta diferenta cu o suta ne da suma de 14 000! Cu ce se cheltuie!? Nu ma judecati, dar pentru un copil alocatia este de 42 lei pe luna; cate alimente s-ar cumpara de 200 lei pt un copil! Ar fi ideal sa nu sufere nici cainii, nici copiii dar, daca e sa aleg, as prefera sa donez bani pt copii si atunci cand nu o sa mai fie copii care sufera ma voi uita si la caini. Ca o paranteza, sunt si alte animale care sufera, dar …. Trendul!!! Canalizati-va atentia si banii catre semenii nostri…. si nu va pierdeti timpul sa ma combateti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.