De ce să cumperi atâtea jucării când poți să le împrumuți prin EVERTOYS?

Am aflat recent de Evertoys, primul și singurul serviciu de împrumutat jucării prin abonament din România. În afară e un concept obișnuit. Părinții plătesc câțiva euro sau dolari pe lună în loc să cumpere din abundență și altfel scapă de multe probleme. Dezvoltăm împreună ideea în articolul de mai jos.

Cum funcționează?

Primul pas este să intri pe www.ever.toys. Îți creezi un cont, îți alegi un tip de abonament, după care adaugi articole în coș ca și cum le-ai cumpăra. Faci comanda, primești coletul cu jucării și cărți prin curier și le folosiți cât vreți voi. Când copilul se plictisește și vrei să schimbi jucăriile, doar intri pe site și faci o comandă nouă. În scurt timp vine curierul și faceți schimb de colete: tu îi dai cutia cu jucăriile folosite, iar el îți dă jucăriile noi. Super simplu, nu? Practic, serviciul Evertoys oferă o noutate continuă și de calitate la un preț accesibil.

Care e prețul?

Abonamentul de bază costă 69 lei și oferă două jucării și o carte. Dacă vrei mai multe articole, ai extraopțiuni: încă o jucărie, două cărți și un megatoy, adică o jucărie super-premium mai complexă sau valoroasă. Abonamentul, indiferent dacă alegi extraopțiuni sau nu, include un schimb pe lună. Tu le poți schimba de câte ori vrei, dar fiecare schimb în afara celui inclus în abonament costă 29 lei.

Cei de la Evertoys ne-au oferit și un cod de discount, special pentru comunitatea noastră: codul ALUZIVA30, prin care beneficiezi de 30% reducere la abonament, atât timp cât îl ții activ. Deci abonamentul de bază e chiar și mai ieftin. Cool, ha?

Cu toate extraopțiunile ai plăti 159 lei pentru trei jucării, trei cărți și un megatoy. Păi numai un LEGO Minecraft, de exemplu, costă 400 lei în magazine, iar o casă de păpuși Playmobil Dollhouse costă 800 lei! Are you kiddin’ me? Vorbim despre a plăti nici 200 lei, iar copilul tău se poate juca cu lucruri care costă și peste 1000 lei însumat.

Ce articole putem împrumuta?

Biblioteca Evertoys are peste 1500 de jocuri, jucării și cărți pentru copii, de la 0 până la peste 14 ani. Avem la dispoziție o întreagă colectie de Lego (abonamentul lunar chiar e ce trebuie pentru pasionații de Lego), puzzle-uri, board games, căsuțe de păpuși, jucării outdoor, trenulețe, mașini mici și mari, cuburi din lemn, jocuri magnetice și multe cărți: cu animale, planete, de engleză, de povești, enciclopedii, cărți de parenting, pentru adolescenți and so on.

Care e partea tare la un astfel de serviciu?

Dacă până aici textul a fost destul de pragmatic și centrat pe aspecte obiective, de aici încolo aș vrea să facem un switch și să vă vorbesc subiectiv, în calitate de părinte. Noi avem trei copii și asta este baza de la care aș vrea să pornim, să vă povestesc de ce cred că un astfel de serviciu ne poate scăpa de risipă și poate fi benefic din multe puncte de vedere.

Bneficiile unui abonament Evertoys

  • Scapi de clutter – casa noastră e plină de jucării, mai mult de jumătate fiind primite cadou de Crăciun, Paște, zi de naștere sau simplă vizită. Sunt de la familie, prieteni, fostul angajator sau branduri cu care lucrez. Nu știu de voi, dar ăsta e un lucru de care m-am săturat până peste cap. Cu Evertoys le pui la loc în cutie și duse au fost.
  • Salvezi timp și energie – munți de jucării pe care copiii le împrăștie în toată casa, pe care tre’ să le organizăm, depozităm, donăm, aruncăm, în funcție de caz. E mult mai ușor când ai doar câteva jucării.
  • Gata cu plictiseala – când primesc o jucărie nouă copiii noștri sunt super fericiți, însă pentru că nimic nu durează la infinit, ajung să se plictisească sau să crească, respectiv să nu mai fie atrași de jucăriile primite anul trecut. Dacă împrumuți jucării noi constant treaba asta se schimbă, evident.
  • Privilegii la preț accesibil – am vorbit despre asta la început, respectiv faptul că îi poți oferi copilului tău ocazia de a se juca cu lucruri premium pe care nu și le-ar permite oricine. Un alt exemplu ar fi jocurile de robotică sau construcții Engino Stem pe care le poți lua prin Evertoys și care costă și 500 lei în magazine.
  • Faci economii la bani – este redundant să explic asta, nu?
  • Consum redus și sustenabilitate – foarte multe jucării sunt făcute din plastic și alte materiale sintetice, deci cumpărând în prostie jucării și mai ales fără să ținem cont de reciclare sau colectare selectivă ajungem să contribuim la poluarea cu microplastic.

Dacă îi place copilului o jucărie și nu vrea să o mai dați înapoi, ai opțiunea de a o cumpăra direct din contul tău de pe site. Dar ce se întâmplă dacă zgâriem jucăriile, pierdem o piesă sau se întâmplă un accident? Nimic. Nu suntem penalizați. Dacă se petrec chestii mai nasoale, echipa Evertoys este deschisă să găsim împreună o rezolvare.

Acestea fiind spuse, I find this amazing! Am făcut și un IGTV despre serviciul de împrumutat cărți și jucării Evertoys. Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile aici, pe blog, sau pe Instagram, sub clipul meu. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.