De ce să iei în considerare YOXO pentru primul telefon al copilului tău

Matei, care are 6 ani, a început anul ăsta școala. E un capitol nou în viața lui, dar și a noastră. Ca părinte, mă agită puțin gândul ăsta, trebuie să recunosc. Vorbind cu alți părinți, prieteni și membri ai familiei despre noua etapă, unii ne-au întrebat dacă nu luăm în considerare să-i cumpărăm primul lui telefon, ca să fim în contact cu el, în caz de ceva. 

Noi considerăm că e prea devreme să-i luăm un telefon. La 6 ani, Matei e mereu însoțit de un adult și încă nu iese singur pe stradă. Eu sau Adi îl ducem dimineața la școală și îl luăm când termină orele. Momentan, deși simțim inevitabil nevoia de a fi în control, Matei este în siguranță fără telefon și, din punctul nostru de vedere, e prea mic pentru pasul ăsta. 

Este însă doar o chestiune de timp până îi vom lua primul lui telefon. Când se va întâmpla asta, cu siguranță vom opta pentru un serviciu digital ca YOXO, care oferă câteva beneficii extra față de un serviciu clasic de telefonie. Înainte să ajung la detalii concrete și de ce consider că YOXO este alternativa ideală pe care să o aleagă orice părinte pentru copilul lui, să vedem câteva informații de bază. 

În primul rând, ce este YOXO? Un serviciu mobil 100% digital, care combină beneficiile unui abonament clasic cu flexibilitatea unui PrePay. Mai exact, totul se întâmplă în aplicație: de acolo îți deschizi abonamentul, poți să adaugi opțiuni, să le schimbi sau să anulezi oricând abonamentul, fără așteptat încă un an sau alte restricții contractuale. 

Faptul că YOXO e un serviciu 100% digital aduce multe beneficii nu doar consumatorului direct, adică mie, ție sau adică oricărui om care îl folosește, dar și mediului. Nu știu cum sunteți voi și ce valori aveți, dar următoarele aspecte cântăresc foarte mult în procesul meu de decizie, fiind cât pot de atentă la alegerile mele și responsabilitatea față de mediu. 

Fiind digital, pentru abonamentul YOXO nu se printează acte și contracte, deci zero waste la hârtie, toner la imprimantă și alte consumabile folosite în mod obișnuit. Faci totul de pe telefon, nefiind nevoie să te mai deplasezi la un magazin, deci reducem traficul și noxele aferente. Deși se pot cumpăra cartele fizice SIM de YOXO, există posibilitatea să folosim eSIM la telefoanele compatibile și astfel să reducem și consumul de plastic. De menționat e că și cartele fizice SIM sunt din plastic 100% reciclabil, deci încă o bilă albă pentru YOXO la capitolul grijă față de mediu. 

Toate detaliile despre aplicație, prețuri și orice alte informații se găsesc pe www.yoxo.ro

Revenim acum la avantajele pentru părinți pe care le oferă YOXO. Una dintre cele mai importante funcții ale YOXO este “mai multe numere pe același cont”. Funcția asta le permite utilizatorilor să gestioneze simultan mai multe abonamente YOXO de pe un singur cont, fie că vorbim despre abonamentele copiilor, ale bunicilor, poate ale unor rude de la țară sau cine știe ce alte persoane – care poate sunt în vârstă, de exemplu, sunt în grija noastră de la distanță sau pur și simplu nu le au cu tehnologia. În plus, există și o ofertă limitată prin care YOXO acordă 100 GB bonus atunci când adaugi cel puțin un alt număr în aplicație. 

Avantajele pentru părinții ai căror copii au YOXO sunt multe, amintind că părinții pot gestiona totul din aplicație, fără drumuri la magazin, fără hârtii semnate și alte bătăi de cap. Părinții pot alege tipul de abonament potrivit pentru copiii lor și îl pot schimba atunci când au nevoie, plata se face simplu și automat în fiecare luna, au vizibilitate pe consumul lunar de date înregistrat de abonamentele din contul lor și alte beneficii. 

În plus, din magazinul YOXO părinții pot cumpăra telefoane noi la prețuri bune, dar și telefoane recondiționate, lucru care mi se pare genial. De ce spun asta? Copiii deseori pierd și strică obiecte, așa că achiziționarea unui prim telefon recondiționat pentru copil, poate mai ieftin sau mai puțin performant, e o alegere ideală, din punctul meu de vedere. 

Noi avem trei copii și suntem conștienți că la un moment dat va trebui să le cumpărăm sau reparăm telefoanele. Atunci vom lua decizii în concordanță cu vârstele copiilor, cu nevoile lor în ceea ce privește telefoanele, cu responsabilitate față de mediu, dar și cu aspectul financiar, evident. 

Și pentru că oamenii de la YOXO sunt prieteni cu natura și ne recomandă să fim și noi, în magazinul YOXO sunt chiar promovate telefoanele recondiționate. Telefoanele respective au fost folosite, sunt restaurate, au garanție 12 luni și prețuri mai mici, cum ar fi:

  • Apple Iphone X 64gb Space Gray Reconditionat Premium – 1429 lei
  • Apple Iphone 8 Plus 64gb Silver Reconditionat A Plus – 1180 lei

Acestea fiind spuse, iată toate motivele pentru care YOXO este cea mai bună opțiune când vine vorba de primul telefon al copilului tău. Cu siguranță vom face alegerea asta pentru Matei, #pentrucăYOXO are prețuri accesibile la servicii și telefoane, e 100% digital, fără bătăi de cap, simplu și rapid din aplicație și, să nu uităm, totul în timp ce avem grijă de mediu. (P)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.